Notranja vrata

Notranja vrata

Notranja vrata iz podjetja INT vrata so moderno oblikovana, izdelana po najsodobnejših standardih in vrhunske kvalitete.

Flat
Notranja vrata s skritimi podboji

Minimalističen videz notranjih vrat, brez vidnih podbojev. Okvir vrat je vgrajen v zid in ni viden. Vrata vključujejo skrita nasadila. Možno klasično odpiranje ali čez podboj.

Notranja vrata FLAT izvedba skriti podboj

Modeli

Furnirana notranja vrata so izdelana po meri. Krilo je furnirano z masivnimi nalimki, podboj je izdelan iz vezane plošče ali MDF. To zagotavlja večjo trdnost in lažje popravilo v primeru površinske poškodbe. Design furniranih notranjih vrat je popolnoma prilagodljiv želji stranke oziroma idejam arhitektov.

Površinska obdelava

Površinska obdelava vrat je zelo pomembna. Natančen in enakomeren nanos barve lahko nanese le spreten mojster, z dolgoletnimi izkušnjami. V podjetju INT vrata uporabljamo barve in lazure na vodni osnovi, ki so okolju prijazne in ne vsebujejo topil.

Izvedbe

V podjetju INT vrata izdelujemo podboje iz vezane plošče in iz MDF plošč, z masivnimi nalimki (na robovih).
Možnost vgradnje magnetne ključavnice, izdelave krila in podboja v isti ravnini, drsnih vrat v steno, drsnih vrat ob steni in steklenih vrat na lesenem podboju. Zraven vrat vam lahko ponudimo tudi kaseto za vgradnjo v steno.

Notranja vrata s skritimi nasadili

Klasičen podboj objame zid. Nasadila niso vidna (vgrajena v rob krila). Lahko jih dopolnite z magnetno ključavnico. Možno klasično odpiranje ali čez podboj.

Kljuke

V notranja vrata vgrajujemo kvalitetne kljuke različnih proizvajalcev. Več kljuk si lahko ogledate v naših salonih.

Stekla

Z različnimi vzorci oziroma ornamenti stekel lahko dodatno poudarimo vrata.
Stekla so lahko tudi kaljena - ob razbitju se steklo razleti na drobne tope delce, ob katerih se ne moremo porezati ali lepljena stekla – ob razbitju steklo ostane v vratih.

Pošlji sporočilo!