Panoramske stene

Panoramske stene

Panoramske stene so moderen prehod med naravo in bivalnimi prostori. Velike steklene površine dodatno osvetlijo prostor in ustvarijo prijetno klimo v stanovanju. Prostor tako optično postane večji. Različne stene se med seboj razlikujejo po načinu odpiranje – vzporedno drsna ali odpiranje v notranjost.

Panoramske stene INT so natančno izdelane, uporabljajo inovativno okovje priznanih evropskih proizvajalcev. Pri vseh panoramskih stenah je možnost uporabe nizkega pragu. Panoramske stene so izvedljive iz vseh profilov, tudi iz les – aluminija.

Nagibno drsna vrata

Nagibno drsna vrata

Nagibno drsna vrata se odpirajo vzporedno s steno – boljši izkoristek prostora. Odlikuje jih možnost odpiranja na kip in ugodna cena. So odlična izbira za stanovanja in hiše.

Dvižno drsna vrata

Dvižno drsna vrata

Dvižno drsna vrata so nepogrešljiv dodatek pri moderni gradnji. Odlikuje jih enostavno odpiranje, velike dimenzije in eleganten izgled. Primerna so za vgradnjo v javne prostore, stanovanja in hiše.

Zložljiva vrata

Zložljiva vrata

Prednost zložljivih vrat je v polnem odpiranju. Krila se zložijo in se odprejo v notranjost. Širina prehoda do 600 cm. Primerna so za stanovanja in hiše. Višina praga 2 cm.