Lesena


Aluminij - Les


Pasivna

Tehnika

3

leta garancije

Skrivnost INT vrat je v inovativni izdelavi. Vrata so izdelana iz posebne sredice, ki skrbi za visoko toplotno zaščito in varnost. V sredini je toplotna izolacija, ki je obložena z več plastmi lesa ali aluminija. Za dodatno zaščito, serijsko vgrajujemo patentiran sistem proti krivljenju in pri večjih dimenzijah tudi kovinski okvir.
Smo edini proizvajalec vhodnih vrat, ki uporablja sredico izdelano v Sloveniji.

Storitve & Servis

meritve, svetovanje, montaža

“Vedno poiščemo najprimernejšo rešitev za naše stranke” pravi g. Končan, vodja montaže v INT vrata. Izbrati odličen izdelek je mogoče res enostavno, ampak izbrati mojstra, ki vam nepristransko svetuje in pripravi končno rešitev, je precej težje. Izdelek postane vrhunski šele takrat, ko je pravilno vgrajen v objekt.

Varnost je na prvem mestu,

ker skrbimo za svoje najdražje.

Vrata varujejo premoženje in ljudi, ki živijo v hiši.

Zanesljivost.

Vrata, ki jih bomo imeli 30 let.

Izbira vhodnih vrat je ena najbolj dolgoročnih naložb v življenju. Ali bodo vrata res služila naslednjih 30 let, pa je odvisno od sistema proti krivljenju, nasadil in ključavnice. Izbira najkakovostnejših proizvajalcev je torej nujno. INT vrata so vedno sestavljena iz originalnih delov in nikoli iz poceni ponaredkov.

Energijska učinkovitost

manjši stroški ogrevanja & skrb za okolje

Bistvena prednost novih vhodnih vrat je odlično tesnenje, kar bo zmanjšalo izgube toplote. Slovenija je bogata z lesom, zato je prav, da ga izkoristimo za koristne izdelke. Les je odlična izbira za vhodna vrata, ker s svojimi lastnostmi ugodno vpliva na klimo v stanovanju. Z izbiro lesenih vhodnih vrat skrbite za okolje, saj se za proizvodnjo lesenih vrat izpusti najmanj CO2 v ozračje (precej manj kot za aluminij ali umetne mase). Po koncu življenjske dobe je izdelek mogoče enostavno reciklirati.

Vrhunska kakovost

računalniška natančnost & občutek mojstra