Vhodna vrata z otrokoma

Živijo ...
je kdo doma?

vhodna vrata trend
Trend

Moderna vhodna vrata za vsako hišo

vhodna vrata panorama
Panorama

Top vhodna vrata za najzahtevnejše

vhodna vrata rustikal
Rustikal

Tradicionalno in plemenito

Vhodna vrata

Novi modeli lesenih vhodnih vrat

Vrhunska VHODNA VRATA INT so odlična izbira za zamenjavo starih vhodnih vrat ali za novo moderno hišo. Design je pomemben. Verjamemo, da vam lahko ponudimo estetsko oblikovana vhodna vrata, ki jih boste s ponosom priporočili tudi sosedom.
Montažo vhodnih vrat opravijo zaupanja vredni sodelavci, ki bodo poskrbeli za kakovostno vgradnjo - tako kot mora biti. INT vrata je družinsko podjetje specializirano za izdelavo unikatnih vrat, ob katerih se boste počutili posebno. Obiščite nas v Ljubljani in se prepričajte o kakovosti. Veselimo se vašega obiska.
– Povprašajte še za ponudbo. Ne stane nič :)

Pošlji povpraševanje

Ljubitelji designa,

ta vhodna vrata so za vas.

Za ljudi, ki jim je mar za estetiko. Za tiste, ki ljubijo svoj dom.

Najboljši materiali

les in aluminij

Les

Les ponuja čudovite vzorce. Odlično se poda na vse vrste hiš, tudi na tiste najbolj moderne. Ker je naraven material, nas obdaja z občutkom topline in povezanosti z naravo. Inovativne tehnološke rešitve omogočajo dolgo življenjsko dobo z malo vzdrževanja.

Aluminij - Les

Aluminij pa je popolno nasprotje lesa. Je hladen in čist material. Izgled vhoda naredi moderen, s čistimi linijami. Kombinacija aluminija in lesa je prava izbira za tiste, ki si želijo visoko obstojno površino zunaj in topel les znotraj.

Pasivna vhodna vrata

Pasivna vhodna vrata

za nizko-energijske & pasivne hiše

Odlična izolativnost in unikaten design so prednosti pasivnih INT vrat. Toplotna prehodnost kar do Ud = 0,67 W/m2K. Možnost izdelave velikih dimenzij, do 300 cm višine. Lahko so tudi s steklom ali skrito stransko svetlobo. Vrata so testirana in imajo vse potrebne certifikate in izračune za pasivne hiše.   Več info →

Izmere vrat

Izdelava po meri

vaše želje → vaša vrata

Ljudje smo drugačni. Prav tako so naše hiše. Izberite vrata, ki vam bodo ponudila največ. Vsa vrata so prilagojena vam in vašemu domu. Točne dimenzije brezplačno izmeri naš merilec. Design prilagodimo vašim zahtevam in idejam arhitektov. Butična proizvodnja omogoča popolno prilagodljivost in izpolnitev najdrznejših želja.

Izmere vrat

Kakovost - kot si jo zaslužite

Storitev - kot jo pričakujete

Za doseganje vrhunske kakovosti se lahko zahvalimo računalniško vodenim strojem in mojstrom, ki s svojimi izkušnjami izdelajo vrata. Velik pomen dajemo montaži ki je prevečkrat zanemarjena. Pomembna je izbira mojstrov, ki imajo izkušnje tudi z zidanjem, beljenjem, gradnjo, ..., le tako lahko vgradijo izdelek, ki vam ne bo povzročal težav.