Dvokrilna garažna vrata

Izdelava klasičnih lesenih dvokrilnih garažnih vrat. V  podjetju INT vrata d.o.o. že več kot 20 let razvijamo najboljše rešitve za lesena garažna vrata. Vrata se ne bodo skrivila, saj imajo pri ključavnici vgrajeno posebno kovinsko ojačitev. Za še boljšo stabilnost opcijsko v vrata vgradimo patentiran mehanizem za preprečevanje krivljenja vratnega krila MPK 10. Dobra toplotna izolativnost je dosežena s polnilom debeline kar 68 mm ter dvojnim tesnilom po treh straneh. Garažna vrata so lakirana z debeloslojno vodno lazuro, ki poskrbi za dolgotrajno obstojnost barve.

GLADKA GARAŽNA VRATA

Lesena furnirana garažna vrata popestrijo videz vsakega objekta. Eleganten videz gladkih garažnih vrat, popestren s horizontalnimi ali vertikalnimi utori.

RUSTIKALNA GARAŽNA VRATA

Tradicionalna garažna vrata primerna predvsem za obnove. Izberite model z okrasnimi tablami in poljubnimi oblikami stekla ali pa nam prinesite skico garažnih vrat, ki bi jih želeli.

Lastnosti vrat:

  • Debelina krila: 68 mm
  • Standardne dimenzije: 230 x 225 cm
  • Max. dimenzije : 270 x 300 cm
  • Ključavnica: varnostna s 3- točkovnim zaklepanjem
  • Tesnenje: dvojno tesnenje, spodaj enojno
  • Nasadila: 3D z varnostnim vijakom
  • Les: smreka, macesen, hrast
  • Steklo: Ug = 1,1 W/m2K
  • Prag: spodaj FE kotnik 40 x 40 mm
  • Zapiranje drugega krila: na zapah
GV114/1S

POSKRBLJENO ZA VARNOST

Ker je varnost vašega doma bistvenega pomena, imajo vsa naša garažna vrata vgrajeno varnostno ključavnico s 3- točkovnim zaklepanjem MR2. Garažna vrata se običajno odpirajo na ven in imajo na zunanji strani vidna nasadila. Zato v vsa garažna vrata standardno vgrajujemo varnostni vijak. Za dodatno zaščito pred vlomilci je možno izbrati še varnostno kljuko, varnostni cilinder ali varnostno steklo.

GV 110
GV 185

OPREMA

Izbirate lahko med poljubnimi izrezi za steklo ter motivi stekla. Standardno so vrata barvana z debeloslojno vodno lazuro, ki jo nanašamo v več plasteh, za dolgotrajno obstojnost. Opcija izbira barve po RAL ali NCS barvni karti. Več o opremi→

NOGICE

Standardno imajo vsa garažna vrata nogice, s katerimi se zaustavi zapiranje vrat. V primeru klančine je potrebno za zaustavitev vrat le te popolnoma odpreti.

ZAUSTAVLJALEC VRAT SPODNJI

Zaustavljalec, ki ga aktivirate z nogami. Brez nepotrebnega sklanjanja kot pri nogicah. Omogoča odprtost vrat na različnih pozicijah.

ZAUSTAVLJALEC VRAT ZGORNJI

Opcijsko vgradimo zaustavljalec krila za garažna vrata. Vgrajen je od zgoraj in ima funkcijo, da drži vrata do konca odprta. Služi predvsem kot dodatna opora v primeru vetra.

TEHNIKA

Na voljo so različni profili garažnih vrat, odvisno od toplotne izolativnosti, ki jo želite doseči. Možnost izbire nizkoenergijske izvedbe garažnih vrat.

Več o tehniki→

Poglejte ostale modele→
Obiščite nas v salonu in  svetovali vam bomo, katera garažna vrata so za vaš dom najprimernejša.