Okna

Okna

Profilni sistemi

Stratos
Poravnano Les-Alu okno

profil 68
INT okno 68

profil 68
INT okno 78

profil 68
INT okno 85 LA

profil 68
INT okno 95 LA

Lesena okna so sinonim za domačnost in toplino. Les je učinkovit izolator in ima dolgo življenjsko dobo, zato je odlična izbira za stavbno pohištvo. Okna iz lesa zagotavljajo zelo dobro toplotno izolativnost, ter s tem ustvarjajo boljše pogoje za bivanje in prihranek pri energiji (in denarju). INT okna so prepletena s tradicijo in sodobnimi izboljšavami.

Prihranek energije

INT okna so bila razvita posebej za slovensko podnebje. Tako kljubujejo visokim temperaturam poleti, pozimi pa varčujejo z energijo. Naša okna imajo odlično toplotno prehodnost od 0,81 W/m2K naprej.

EKO sklad

Eko sklad za zamenjavo oken je odprt.

Preverite možnost pridobitve nepovratnih sredstev iz EKO sklada. Izkoristite ponudbo za nakup boljših oken!

Panoramske stene

Nagibno drsna vrata
Nagibno drsna vrata

Dvižno drsna vrata
Dvižno drsna vrata

Zložljiva vrata
Zložljiva vrata

Izvedbe oken

Enokrilna
Enokrilna

Fiksna
Fiksna

Dvokrilna
Dvokrilna

Dvokrilna s pokončnikom
Dvokrilna s pokončnikom

Posebne oblike

posebne oblike oken

Poševna
Poševna

Prisekana
Prisekana

Trikotna pravi kot
Trikotna pravi kot

Trikotna
Trikotna

Ločna
Ločna

Polkrogla
Polkrogla

Segment v krilu
Segment v krilu

Okrogla
Okrogla

Korpasta
Korpasta

Barve

Barvo oken lahko izbirate med več kot 50 standardnimi barvami, ali pa se barvo uskladi z ostalim pohištvom po RAL barvni karti. Vsa okna so 4× površinsko zaščitena. To zagotavlja dolgo obstojnost barve, tudi na močnem soncu in preprečuje nastanek gnilobe v lesu.

Senčila

Senčila so pogost dodatek k oknom. Ponujamo rolete, žaluzije (notranje in zunanje), polkna, …

Dodatna oprema

K ostali dodatni opremi za okna spadajo tudi okenske police (notranje in zunanje), različne oblike in barv pololiv (kljuk) in dodatki za okovje.

Stekla

V okna vgrajujemo različna stekla, ki se razlikujejo po faktorjih toplotne prehodnosti in debelini. Pri steklih je možnost uporabe tudi termo distančnika, ki dodatno zmanjša faktor toplotne prehodnosti oken. Ta deluje na robu stekla, kjer je običajno najslabša toplotna zaščita in prihaja do velikih izgub toplote. Več o primerjavi med alu in termo distančnikom si lahko pogledate v tabeli pri profilnih sistemih.

Na vašo željo lahko vgradimo tudi različna ornamentna stekla in stekla z motivom. Stekla so lahko tudi varnostna – lepljena in/ali kaljena.

Pošlji sporočilo!