Mnenja kupcev

So vam vrata všeč?

Mnenja so napisale naše stranke. Če se odločite za nakup, vas vabimo, da nam tudi vi posredujete vaše predloge, pripombe, kritike na info@int-vrata.si.

Hvala prejel sem račun. Splošna ugotovitev je, da smo izbrali in tudi dobili lepa in kvalitetna vrata. Zadovoljni. Fanta, ki sta montirala vrata sta bila strokovna in natančna. Hvala tudi za dogovorjeni termin vgradnje. Izgleda, da ste eden redkih, ki se drži dogovora. Še enkrat hvala.
Miloš in Vanja, Radovljica, 5.7.2023
Hi Metka, Thank you for help in getting this order shipped. I will give you updates from our client once we have installed it 😊 The door looks very nice. Kind Regards,
Arjun, Velika Britanija, 29.3.2023
Spoštovani, fantje so super opravili delo, res jih je treba pohvalit. Vrata so zelo lepa, barva je sicer svetlejsa kot sem mislila da bo, ampak se bomo navadili. Vrata so zelo lepa. Hvala se enkrat in hvala za račun. Lep pozdrav tudi ga. Metki.
Milena, 10.3.2023
Pozdravljen, Fantje so bili zelo pridni, ne opazimo napake pri montaži. Vrata so zelo lepa, hvala.
Klavdija, Nova Gorica, 2023
Pozdravljeni. HVALA vam za ves trud in dobro opravljeno delo. Rada pa bi še pohvalila vaša mojstra monterja, ki sta bila zelo natančna, korektna, prijazna in sta se potrudila, da je res veselje pogledati ta vaš izdelek in se sprehajati skozi in mimo vrat! Gotovo vas priporočim naprej ...👍 Hvala, lep večer vam & vašim sodelavkam in sodelavcem.
Karmen, Moravče, 7.3.2023
Pozdravljen g. Banič Peter. Garažna vrata so zelo kvalitetno izdelana v skladu z mojimi pričakovanji in dogovorom, ter zelo kvalitetno izvedena tudi montaža. Monterja moram pohvaliti. Upam, da bodo funkcionalno služila svojemu namenu. Vas lepo pozdravljam.
Marjan, Ljubljana, 12.10.2022
Z vrati in montažo smo zelo zadovoljni.
Matej, Dolenjske Toplice, 16. 12. 2021
Pozdravljeni, Zahvaljujem se za račun in garancijo, za transparentni posel, za kvalitetno izdelana vrata in okna, ter njihovo montažo. Fanta sta bila pri montaži zelo natančna, profesionalna, prilagodila sta se tudi predhodnim zidarskim napakam. Zahvaljujem se jima ker sta vztrajala v noč, dokler dela niso bila zaključena. Želim vam še naprej uspešno poslovanje in lep pozdrav,
Anton, Vodice, 7.11.2021
Pravijo, da kdor čaka, ta dočaka. In splačalo se je. Skratka, vse tako, kot smo se dogovorili. Smo navdušeni! Pohvale tudi fantoma za res natančno montažo. Takih monterjev v 2h letih odkar obnavljamo hišo, še ni bilo. Vsekakor vas priporočim naprej. V priponki pošiljam še slikco, kako izgleda. Eno bolj resno pa pošljem, ko končamo s fasado na teh dveh stenah.
Bor, Radovljica, 15. 9. 2021
Pozdravljeni, vaša monterja, prijetna in delovna ter natančna fanta sta odlično opravila montažo vrat. Zelo so lepa in vsi doma jih občudujemo. Res smo se dobro odločili, da smo izbrali vaše izdelke. Ne morem si kaj, da vam ne bi napisal vsaj nekaj besed pohvale.
Martin, Škofja Loka
Pozdravljena, vaši celotni ekipi bi se rada zahvalila za vaše delo. Zelo sem zadovoljna s končnim izdelkom. Prilagam sliko. Ko se bom lotila v hiši še menjave oken, se gotovo obrnem na vas 🙂
Maja, 21.7. 2021
Peter, Vrata niso dobra ampak vrhunska. Sploh pa sem vesel, da sem odštemal in smo dali še okno. Ko bo fertik fasada ti pošljem slikico. Monterja pa tudi super, dela vse BP. Ko bom mel na starem delu menjavo vrat in oken te zagotovo kontaktiram. Vse dobro.
Jože, Škofja Loka, 2021
Živjo, Pošiljam sliko vrat. Ko bo še dokončana fasada, bo veliko lepše. Res so lepa, takšna kot sem si predstavljala. Veliko vaščanov in sprehajalcev se je ustavilo in jih občudovalo.
Špela, Domžale, 14. 3. 2021
Vrata so lepa in kakovostno izdelana. Tudi gospoda, ki sta prišla izvesti montažo, sta bila profesionalna in uvidevna. Komunikacija z vami pa je potekala nemoteno. Z veseljem priporočim vaše izdelke in storitve.
Anda, 21. 2. 2021
U super so vrata, pa tudi zmontirana so res tako, kakor se zagre. Fanta sta bila res super in sploh ni bilo nobenega posebnega štemanja, za kar gre pa zahvala tebi, ki si jih tako točno pomeril. Res vam vse zahvale in pohvale, tako na izdelavi, kakor tudi na montaži. Res smo zelo veseli in zadovoljni.
Vam bomo naredili še malo reklame v naših krajih, ker so si jih nekateri prijatelji že ogledali in so jim bile vrata všeč vsem po vrsti. Ja tako pravijo, da se dobra roba sama hvali.
Ivo, 20. 2. 2021
Včeraj sta vaša mojstra montirala vrata pri nas na Slovenčevi v Ljubljani. Delo je odlično opravljeno, prav tako pa so vaša vrata vrhunska in izredno kvalitetna ter lepa. Radi bi se vam zahvalili za odličen odnos, od našega prvega srečanja na letošnjem sejmu v Ljubljani, do končne montaže. Z izdelkom smo več kot zadovoljni in vas bomo vsekakor z veseljem priporočili naprej.
Tomaž, Ljubljana, 5. 1. 2021
Pri iskanju notranjih vrat sva se obrnila na podjetje INT vrata, kjer so nama svetovali in pomagali izbrati prava vrata za najino stanovanje. Zelo prijazna monterja sta vgradila notranja vrata, nad katerimi pa sva zelo navdušena. Izgledajo tako kot je bilo dogovorjeno in so super kvalitetne. Vsekakor jih bova priporočala tudi drugim.
Tanja in Matjaž, Tržič, 12. 2. 2021
Z vašimi izdelki in s kakovostjo montaže smo res zelo zadovoljni. 10/10 Hvala še enkrat, pa tudi fanta, ki sta montirala, lahko upravičeno pohvalite. Vas bom z veseljem priporočil še kakšni stranki.
Gregor, 5.1.2021
Vrata so resnično čudovita! Hvala Vam! Tudi Vam vse lepo v prazničnih časih in novem letu!
Andrej, Murska Sobota, 24.12.2020
Danes je ekipa INT vrata na objektu zmontirala vsa 3 vhodna vrata . Ob tej priložnosti se še enkrat zahvaljujemo podjetju INT vrata d.o.o., ki so nam s svojo donacijo nesebično priskočili na pomoč pri gradnji gasilskega doma in nam tako omogočili zelo ugodno dobavo vhodnih vrat. Hvala! Skupaj smo močnejši!
Gasilska enota Gorenja vas, 26.10.2020
Vrata so lepa 🙂 In tudi monterji so svoje delo dobro opravili. Hvala in vse dobro.
Erik, 24.7.2020
Montaža včeraj korektna in uspešna, hvala tudi za barvo za polico.
Tanja, 24.7.2020
Vrata so super, res krasna 🙂 Sem rekel, da vas moram prav poklicati in se zahvaliti za vse! In vesela sva, da sva se odločila za ščetkana 🙂 Tudi montaža je potekala na nivoju, kolikor sem videl in potem uspel preizkusiti. Verjamem pa, da bo tudi uporaba prinesla dolgotrajen užitek! Izkažejo pa se seveda kakšne drobne napake iz drugega naslova - npr. kriva betonska stena (s čimer pa tudi znava živeti). Prvi večer sem naredil par slik in jih pošiljam, čeprav tehnično nista najboljši. Ko bo vse končano (oz. kadar bi želeli) ste tudi vabljeni, da se oglasite. Če boste potrebovali kakšno promocijsko sliko ali referenco, ste dobrodošli.
Samo, Medvode, 17.6.2019
Peter, vrata so zelo lepa in, kar se mene tiče, zmontirana brez napak. Prepričana sem, da bi tudi strokovnjak težko našel kakšno pomanjkljivost. Seveda pa se bo njihova vrednost zares pokazala šele v mrazu. Hvala za dobro opravljeno delo.
Stanka, Škofja Loka, 11.4.2018
Takoj, ko sem prišel domov sem šel pogledat okna. Zelo lepo je izdelano in zmontirano, tako da glede kvalitete nimam kaj reči. Kot celota z policami in zaključnimi letvicami izgledajo pa okna res vrhunsko. Časovno je sicer trajalo malo dlje, vendar se je zagotovo splačalo počakat.
Nejc, Gorenja vas, 10.4.2018
Pohvalim lahko vaš odnos do mene kot stranke, saj je bil izredno korekten. Zadovoljen sem bil s predstavitvijo izdelkov, vaše odzivnosti, spoštovanjem rokov kakor tudi z izdelkom - vhodnimi vrati. Zaradi naštetega se dogovarjam še za izdelavo notranjih vrat.
Urban, Dobrovo v Brdih, 9.7.2017
Zahvaljujem se vam za lepo zaključeno delo. Z vrati in montažo smo zadovoljni. Tudi monterja sta lepo opravila svoje delo in bila zelo prijetna. Želim vam še veliko poslovnih uspehov in vse dobro.
Irena, Ljubljana, 20.6.2017
Danes ,smo zaključili dela na fasadi in objekt izgleda kot nov. Piko na i pa naredijo vhodna vrata,res smo izbrali "taprava".Pohvaliti,moram montažo,ki je opravljena kvalitetno in vrata delujejo,kot namazana. Hvala za poslani račun in garanjcijski list. Pozdrav in še naprej vam želim uspešno delo.
Janez, Ljubljana. 17.6.2017
Po priporočilu prijatelja sem se tudi sama obrnila na podjetje INT vrata d.o.o. glede nakupa vhodnih vrat. S celotno storitvijo, od izmere do montaže, sem bila zelo zadovoljna. Na podlagi dobrih izkušenj in profesionalnega odnosa, sem se odločila tudi za nakup oken pri vašem podjetju. Želim vam še veliko poslovnih uspehov.
Špela, 6.2.2017
hotela sem se vam samo zahvaliti za super vrata. Na Kras sem prišla v soboto popoldne in bila zelo lepo presenečena. Upam, da se še kdaj vidimo,
Brina, Škofja Loka, 7.11.2016
Rada bi se vam zahvalila za vrata, ki so zelo lepo narejana, obenem bi pa tudi pohvalila oba monterja, Bojana in Vida, za izvrstno opravljeno delo.
Polona, Ljubljana, 30.9.2014
Zahvaljujemo se vam za hitro in kakovostno opravljeno delo, vrata so lepa, vgradnja natančna, fantje prijazni, pa še presenetili ste nas, saj vrat v tako kratkem roku res še nismo pričakovali.
Meta in Andrej, Dobrova, 4.6.2014
Včeraj sta nam vaša delavca postavilia vrata. Vrata so izpolnila naša pričakovanja in smo zadovoljni. Mislim, da smo dobro izbrali in se dobro dogovorili.
Anka, Zgornja Besnica, 22.5.2014
Danes sta bila/pravzaprav ta trenutek še sta, na montaži vaša fanta. Vaša vrata so naravnost čudovita in nikakor mi ni žal, da sva se z možem odločila za vas. Obenem bi pa izredno pohvalila oba gospoda, ki sta jih montirala, tako strokovno kot osebno. Veliko uspeha še naprej in hvala! Izdelki: V 19, V 26
Jasna, Novo mesto, 13.2.2014
Najprej naj se vam še enkrat vsem skupaj zahvalim za »super« okna in »super« montažo. Fantje so res za pohvalit – profesionalni, po drugi strani pa »domači« in pripravljeni na vse (razni zapleti z obstoječim pohištvom...), predvsem pa tudi zelo prijazni in odporni na slabo voljo!!! Kljub razsulu v hiši, ki se mu pri takšnem posegu ni moč izogniti, jih je bilo prijetno imeti v hiši. Vsekakor bomo delali reklamo za vas!!!
Andreja, Žiri, 23.12.2013
Fanta sta danes prišla vgraditi vrata. Sicer si imen nisem zapomnil, vendar bi ju rad pohvalil, ker sta delo opravila strokovno in kvalitetno. Zaslužita si veliko pohvalo. Pohvala pa velja tudi za gospoda, ki je delal izmero, saj nova vhodna vrata ustrezajo obstoječi odprtini. Vrata so vgrajena, kot da starih vrat ni bilo, saj se stene in ometi niso poškodovali. Zahvaljujem se Vam za uspešno sodelovanje, ter za kvalitetno izdelavo. Vrata so nam zelo všeč, smo zelo pozitivno presenečeni, saj so lepša kot smo pričakovali. Želimo Vam uspešno prihajajočo poslovno leto, sicer pa ne dvomimo o vašem uspehu, le če uspeh sledi vaši kvaliteti.
Miha, Ljubljana, 27.11.2013
Pozdravljeni, najlepše se vam zahvaljujemo za hiter odziv ter odlično kakovost vaših storitev. Lep pozdrav, Biserka B.
Biserka, Ljubljana, 6.9.2013
Zdravo, javljam vam samo, da sem zadovoljen s kakovostno izdelavo in montažo. Hvala! Vsekakor vas priporočim naprej. Lep dan, Iztok
Iztok, Vrhnika, 6.9.2013
Dobro jutro, Metka, Ena povratna informacija vam bo najbrž dobrodošla. Z vrati smo zelo zadovoljni, lepo narejena in profesionalno vgrajena. Tudi staršem se njihova nova pridobitev zelo dopade : ) Prilagam slikico, tako za lažjo predstavo. Ko bo še nova fasada, bo pa še bolj lepo za videt. Hvala in veliko poslovnih uspehov še naprej. Družina Mavri
Tanja, Ljubljana, 17.6.2013
Pozdravljeni, v petek, 7.12.12 ste nam vgradili vhodna in garažna vrata. Vrata so zelo lepa, pozna se pa tudi razlika pri tesnenju, saj je sedaj pri vhodnih vratih bolj toplo. Zelo smo zadovoljni, montaža je bila res odlično opravljena, fanta sta bila nadvse natančna in sta svoje delo opravila zelo hitro. hvala še enkrat in veliko uspehov še naprej. Danica
Danica, Dob, 12.12.2012
Hallo Frau Banič! Wir sind sehr zufrieden mit unserer Haustür, wirklich wunderschön und sehr schön gefertigt! 🙂 Wir freuen uns schon auf die Innentüren. Wann müssten wir die Innentüren in Auftrag geben um diese zirka im Juli August zu bekommen? MfG Markus und Kerstin MÖRTH
Markus in Kerstin, Avstrija, 2.12.2012
Zahvaljujem se vam za izdelavo in montažo vrat. Fantje so delo opravili odlično. Hvala. Lep pozdrav iz Kopra
Vlado, Koper, 26.10.2012
Včeraj sta nam vaša monterja montirala vhodna vrata in smo zelo zadovoljni. Vrata so zelo lepa in sedaj tudi dobro tesnilo, zelo smo veseli, ker se nam je zaradi tega tudi zmanjšal hrup iz ceste. Monterja sta svoje delo opravila odlično, vsa pohvala g. Gregorju in Vidu. Kar tako naprej, saj velja reklo »dober glas seže v deveto vas«.
Ana, Sava, 7.9.2012
PO DVELETNEM ODLOČANJU, OBISKOVANJU SEJMOV V SLOVENIJI IN AUSTRIJI SEM SE MED DRUGIM TUDI NA PODLAGI POZITIVNIH MNENJ KUPCEV V TEJ RUBRIKI ODLOČIL ZA NAKUP VHODNIH IN GARAŽNIH VRAT INT.ŠLO JE ZA ZAMENJAVO CELOTNE VHODNE PARTIJE NA STANOVANJSKI HIŠI. CELOTEN POSTOPEK OD PRVIH KONTAKTOV Z GOSPO BANIČ V SALONU V LJUBLANI IN KASNEJE Z GOSPODOM PETROM BANIČEM JE BIL VEČ KOT KOREKTEN IN POSLOVEN. GLEDE NA TO, DA JE ŠLO ZA VRATA VIŠJEGA CENOVNEGA RAZREDA Z KAR NEKAJ DODATNE TEHNIKE JE BILO POTREBNIH NEKAJ USKLAJEVANJ. PO DOKONČNI POTRDITVI PROJEKTA SO BILA VRATA V DOGOVORJENEM ČASOVNEM OKVIRU TUDI NAREJENA. EKIPA MONTERJEV JE MONTAŽO IN DEMOTAŽO STARIH OPRAVILA RES PROFESIONALNO. VSE JE BILO V BISTVU NAD MOJIMI PRIČAKOVANJI. CELOTNEMU TIMU INT VRATA ŽELIM ŠE VELIKO POSLOVNIH USPEHOV IN ZADOVOLJNIH STANK.
Janez, Domžale, 5.9.2012
Liebe Fr. Banic! Ich habe gestern bereits meine Haustür erhalten. Vielen Dank für die rasche Lieferung. Hat alles gut funktioniert. Liebe Grüße aus Österreich
Sabine, Avstrija, 26.7.2012
Po priporočilu znanca sva se z ženo odločila za ogled vrat v Salonu- Ljubljana. Po večkratnem obisku in potrpežljivem ter prijaznem svetovanju ge. Banič Metke sva se z ženo trdno odločila za nabavo vrat višjega cenovnega razreda in morava priznati, da sva se pravilno odločila, saj so vgrajena vrata enostavno čudovito izdelana ter zelo natančno vgrajena, kar gre zasluga g. Alešu in sodelavcu, ki sta vložila zelo veliko truda, za kar se jima iskreno zahvaljujeva. Menim, da se podjetju s tako kvaliteto ni potrebno bati za prihodnost, kar zbuja svetlo upanje za slovensko gospodarstvo.
Marjan, Ljubljana, 7.4.2012
Spoštovani! Najlepše se zahvaljujem ga. Metki Banič za svetovanje pri nakupu notranjih in vhodnih vrat, g. Bojanu Končanu za natančno opravljene meritve, zlasti pa za montažo, ki sta jo izvajala g. Končan in g. Ignac Banič in je bila zaradi neravnih sten in tal izredno otežena. Zelo sta se potrudila in z veliko natančnosti in truda prikrila napake drugih izvajalcev. Pohvale slišim od prav vseh obiskovalcev našega doma in z velikim veseljem vas bom še naprej priporočala vsem svojim znancem. Ostanite še naprej takšni kot ste! Najlepša hvala in lep pozdrav!
Tjaša, Preserje, 3.11.2011
Pri INT Vrata sem kupil vhodna vrata. Zelo sem zadovoljen z monterji in kvaliteto. Oba fanta sta zelo pridno in natančno delala. Delo je potekalo zelo organizirano in po vrstnem redu. Najlepša hvala, spomladi vas bom pa poklical še za zamenjavo garažnih vrat. Se slišimo.
Janez, Radovljica, 17.12.2010
Izbrali smo TREND 121, želeli smo izrez na drugi strani vrat in pokončno držalo, brez problema so nam izdelali unikatna vrata. Smo zelo zadovoljni.
Tjaša, Ljubljana, 9.9.2010
Garažna vrata so mi montirali danes, in z delom sem zelo zadovoljna. ŠE ENKRAT VSE POHVALE VAŠIM SODELAVCEM ZA OPRAVLJENO DELO. Izdelki: garažna vrata
Ivana, Ljubljana, 14.8.2010