Pasivna vhodna vrata

Izberite točno tisti profil, kot ga potrebujete. Razvili smo 6 osnovnih sredic vrat, med katerimi lahko izberete najprimernejši profil za vašo pasivno hišo.


Po toplotni prehodnosti se uvrščamo med najboljše evropske proizvajalce vhodnih vrat.

Pasivna vhodna vrata so lahko katerakoli izmed programov Trend, Panorama ali Rustikal. Toplotna prehodnost je odvisna od velikosti stekla pri posameznem modelu. Za točne informacije pri posameznem modelu nas kontaktirajte.
Vrata to lahko lesena ali v kombinaciji aluminij-les.

 

 

 

Ud = 0,62 W/m2K

 vrata profil 78
Profil 78
vrata profil 98
Profil 88
vrata profil 98
Profil 98
vrata profil 108b
Profil 108B
polna vrata
Ud [W/m2K]
0,880,780,750,62
vrata s steklom
Ud [W/m2K]
0,950,850,810,69

 

Pasivna vhodna vrata podjetja INT imajo vse potrebne certifikate za pridobitev subvencij eko sklada. Testi, izračuni in certifikati so narejeni posebej za naša vrata (niso splošni certifikati, kupljeni pri nemških dobaviteljih). Testi zrakotesnosti so bili opravljeni v laboratoriju na ZAG-u in na številnih hišah, kjer jih zahtevajo za pridobitev subvencije. Testi so bili vedno pozitivni.


INT vrata je uveljavljena blagovna znamka na tem področju. Izdelki so dovršeni in testirani pri naših strankah. Naši monterji imajo izkušnje z vgradnjo po RAL metodi.

 

Ponosni smo, da nas priporoča vse več arhitektov, prav tako so pasivna INT vrata standardno vključena v pasivno hišo pri številnih proizvajalcih montažnih hiš.


Velike dimenzije vrat niso problem, mogoče so višine vse do 300 cm. Vrata bodo ostala stabilna ne glede na dimenzijo in debelino profila. Smo edini proizvajalec vhodnih vrat v Sloveniji, ki standardno vgrajuje mehanizem proti krivljenju.