Tehnika

Pri izdelavi vhodnih vrat se poslužujemo spodnjih tehnik

 

Lesena

profil-lesena

Pasivna

profil-pasivna

Aluminij - Les

profil-alu_les

PROFILI VHODNIH VRAT

PRAGI

RAVEN PRAG

NASADILA

Podboj in krilo v isti ravnini

Podboj in krilo sta v isti ravnini. Vrata so gladka zunaj in znotraj, brez odvečnih sprememb višine. Design sledi modnim trendom, ki narekujejo gladke in čiste linije. Izdelava je možna pri vseh modelih vrat, tako pri lesu, kot tudi pri aluminij-lesu. Odlično si prilegajo modelom iz programa Panorama. Toplotne karakteristike so odvisne od debeline sredice, ki je enaka, kot standardna vrata.

Skrita nasadila

Opcijsko skrita nasadila

 

Vidna nasadila

Klasična vidna nasadila.

 

Stabilnost

Naša vrata se ne skrivijo. Nikoli.

Sistem proti krivljenju MPK 10

Patentiran sistem proti krivljenju vrat MPK 10 je vgrajen v vsa naša vhodna vrata iz redne ponudbe. 

Rdeča črta prikazuje položaj sistema. Pred vgradnjo so vrata nastavljena pod rahlo notranjo napetost. Z vrtenjem vijaka zgoraj in spodaj nastavljamo ukrivljenost. Tako so vrata vedno stabilna, ne glede na vlago ali temperaturo.

 

 

 

 

 

Kovinska ojačitev po štirih straneh

V vsa vhodna vrata, ki so visoka nad 240 cm, standardno vgrajujemo kovinsko ojačitev po vseh 4 straneh. To zagotavlja najvišji nivo stabilnosti. Kovinska ojačitev po 4 straneh omogoča izdelavo vrat do višine 300 cm.

1

Skrivnost INT vrat je v inovativni izdelavi.

Vrata so izdelana iz posebne sredice, ki skrbi za visoko toplotno zaščito in varnost. V sredini je toplotna izolacija, ki je obložena z več plastmi lesa ali aluminija. Za dodatno zaščito, serijsko vgrajujemo patentiran sistem proti krivljenju in pri večjih dimenzijah tudi kovinski okvir.
Smo edini proizvajalec vhodnih vrat, ki uporablja sredico izdelano v Sloveniji.

3 leta garancije
montaza
2

Storitve & Servis meritve, svetovanje, montaža

“Vedno poiščemo najprimernejšo rešitev za naše stranke” pravi g. Končan, vodja montaže v INT vrata. Izbrati odličen izdelek je mogoče res enostavno, ampak izbrati mojstra, ki vam nepristransko svetuje in pripravi končno rešitev, je precej težje. Izdelek postane vrhunski šele takrat, ko je pravilno vgrajen v objekt.

varnost
3

Varnost je na prvem mestu, ker skrbimo za svoje najdražje.

Vrata varujejo premoženje in ljudi, ki živijo v hiši.

4

Zanesljivost. Vrata, ki jih bomo imeli 30 let.

Izbira vhodnih vrat je ena najbolj dolgoročnih naložb v življenju. Ali bodo vrata res služila naslednjih 30 let, pa je odvisno od sistema proti krivljenju, nasadil in ključavnice. Izbira najkakovostnejših proizvajalcev je torej nujno. INT vrata so vedno sestavljena iz originalnih delov in nikoli iz poceni ponaredkov.

4

Energijska učinkovitost manjši stroški ogrevanja & skrb za okolje

Bistvena prednost novih vhodnih vrat je odlično tesnenje, kar bo zmanjšalo izgube toplote. Slovenija je bogata z lesom, zato je prav, da ga izkoristimo za koristne izdelke. Les je odlična izbira za vhodna vrata, ker s svojimi lastnostmi ugodno vpliva na klimo v stanovanju. Z izbiro lesenih vhodnih vrat skrbite za okolje, saj se za proizvodnjo lesenih vrat izpusti najmanj CO2 v ozračje (precej manj kot za aluminij ali umetne mase). Po koncu življenjske dobe je izdelek mogoče enostavno reciklirati.