Notranja vrata INT

Notranja vrata INT so moderno oblikovana, izdelana po meri in vrhunske kvalitete. Izberite minimalističnem dizajn notranjih vrat, kjer so vrata poravnana z zidom. Naši mojstri izpopolnjujejo notranja vrata že več kot 20 let. Skozi vsa ta leta smo razvili vrsto izboljšav, ki vam jih lahko sedaj ponudimo.

Vrhunska kakovost – proizvodnja in montaža – meritve, svetovanje
 

Najbolj prodajani modeli vrat
V 10 bela
V 10 hrast podboj F3
V 10 jesen beljen skrita
V 10 bela podboj F3
V 20 hrast beljen FLAT
V 9 hrast FLAT
V 10 hrast beljen
V 34 bela

Vsa notranja vrata

FLAT notranja vrata poravnana s steno

Predstavljajte si prostor brez nepotrebnih stvari. Takšna so vrata FLAT. Skoraj nevidna, elegantno skrita v zidu. Pozornost preusmerjajo drugam.

Notranja vrata FLAT F1

Ponosni smo, da vam lahko predstavimo naša notranja vrata s skritimi nasadili in obojestransko poravnano oblogo podboja. Senčna fuga med podbojem in steno. Verjamemo, da boste z njimi izjemno zadovoljni. Vgradnja možna v klasično zidno odprtino.

Notranja vrata FLAT F3 

Elegantna vrata brez vidnih podbojev. Inovativna izdelava podboja, ki je precej globji, kot bi bilo nujno potrebno. To zagotavlja maksimalno trdnost, da se vrata ne morejo zviti, saj je PU pena razporejena po večji površini. Skoraj nevidna, elegantno skrita v zidu.

Izjemen dizajn in dolga življenjska doba

Vsa notranja vrata so izdelana po meri. Uporabljamo najkvalitetnejše materiale za dolgo življenjsko dobo vaših notranjih vrat.

Izvedbe notranjih vrat 

Design furniranih notranjih vrat je popolnoma prilagodljiv želji stranke oziroma idejam arhitektov. Na voljo je več različnih vrst furnirja. Vidna ali skrita nasadila. Možnost drsnih vrat v steno, drsnih vrat ob steni, steklenih vrat na lesenem podboju ter raznih vetrolovov.

Površinska obdelava

Površinska obdelava vrat je zelo pomembna. Natančen in enakomeren nanos barve lahko nanese le spreten mojster, z dolgoletnimi izkušnjami. V podjetju INT vrata uporabljamo barve in lazure na vodni osnovi, ki so okolju prijazne in ne vsebujejo topil.

Masivni nalimki 

V podjetju INT vrata izdelujemo podboje iz vezane plošče in iz MDF plošč, z masivnimi nalimki na robovih krila in podboja. To zagotavlja večjo trdnost in lažje popravilo v primeru površinske poškodb.

Višina do stropa

Izjemno velika notranja vrata. Elegantne ravne linije do stropa.