Lesena vhodna vrata

INT vrata vas vabi na zanimivo potovanje odkrivanja elegance lesenih vhodnih vrat. Naš namen je preprost: ustvariti unikatne izdelke. Vhodna vrata so prvi stik obiskovalcev z vašim domom, na podlagi katerega si izoblikujejo mnenje. Naši inovativni in dovršenimi modeli jih bodo enostavno očarali. Vsa vhodna vrata so izdelana po meri, lahko se tudi povsem prilagodimo vašim željam.

Skrita vrata

Skrita lesena vhodna vrata v leseni fasadi. Vrata so poravnana z leseno oblogo fasade. Masivna obloga na vratih enaka kot na fasadi. Kontrast črnih fug in toplega lesa. 

P 624 A

Unikatni vzorci

Vhodna vrat malo drugače … No, precej drugače. Drzne linije. Les ponuja čudovite vzorce. Vhodna vrata Zvezda imajo oblogo iz starega lesa ALTHOLZ. Star masiven les ima posebno strukturo. Več razpok. Več grč. Več raznolikosti. Za hiše, ki govorijo svojo zgodbo. Tako zelo drugačno.
 

 

 

Dotik grobe površine

Tako kot je hrapava drevesna skorja, je hrapava celotna površina vhodnih vrat P 608. Pozorno oko bo opazilo vertikalne in horizontalne brazgotine. Dotik krtačene površine poudari izbran okus in obiskovalcu sporoča, da gre za naraven material.

Skrita nasadila

Za estetiko in lepoto vašega doma bo poskrbela obojestranska poravnava podboja in krila. Podboj in krilo sta tako v isti ravnini, brez odvečnih sprememb višine. Nasadila so skrita v brazdi med podbojem in krilom in so 3D nastavljiva.
Vrhunska kakovost – trajnost – lastna proizvodnja in montaža

 

Najbolj prodajani modeli vrat
P 613 STV10
P 621A panel prekrit
P 622A termo jesen
T 180 antracit
T 180 prečno STV10
P 619 hrast RUSTIK krtačen
P 609 smreka floder ST 100
T 110

Izbirate lahko med prodajnimi programi Trend, Panorama, Rustikal. Design prilagodimo vašim zahtevam in idejam arhitektov.

Prava vrata za vsak okus

Razgiban vhod

Program Rustikal je oblikovan za hiše v klasičnem stilu. Zaobljeni robovi, unikatna stekla in enodelne kljuke. Steklo je preprosto, po želji lahko tudi bogatejše; najpogosteje se uporablja peskano steklo, z motivom ali brez.

Les – aluminij

Kombinacija aluminija in lesa je prava izbira za tiste, ki si želijo visoko obstojno površino zunaj in topel les znotraj. Aluminijasta plošča je pritrjena z distančniki, tako da je med aluminijem in lesom 17 mm zračnega prostora. Na ta način dosežemo zračenje med lesom in  aluminijem in preprečimo zadrževanje kondenza v vmesnem prostoru.

Pasivna vrata

Izdelujemo standardna, energetsko varčna in pasivna vhodna vrata. Razvili smo šest osnovnih sredic vrat, med katerimi lahko izberete najprimernejši profil za vaš dom. Pasivna vhodna vrata vrednosti Ud = 0,62 W/m2K.

Izjemno visoka

Vsi modeli vhodnih vrat so izvedljivi v večjih dimenzijah. Možna je višina vrat do 300 cm in širina do 130 cm v enem kosu. Z dodanimi stranskimi svetlobami in nadsvetlobami lahko ustvarimo vhod XXL dimenzij.

Nega & vzdrževanje lesenih vrat

Uporabljamo visoko kakovostne premaze za les, ki nudijo dolgotrajno zaščito pred vremenskimi vplivi in prekrasen izgled površine.