Oprema

Možna oprema za vhodna vrata se nahaja v spodnjih kategorijah

 

Barve

barve

Stekla

stekla

Kljuke in držala

kljuke_drzala

Dodatna oprema

dodatna_oprema
varnost
1

INT vrata si prizadeva za napredek pri oblikovanju vhodnih vrat.

Vhodna vrata so prvi stik s hišo in veliko povedo o lastniku. Precej časa so bila dolgočasno oblikovana. Potreben je bil miselni preskok naprej. Redefinirali smo koncept vhoda in ponudili več. Sodobna vrata ponujajo nove oblike, ter več varnosti in udobja. Tehnične lastnosti so boljše kot kadarkoli prej. Niso vsaka vrata primerna za vsakogar, zagotovo pa obstajajo “tista posebna”, ki bodo naredile vašo hišo edinstveno. Z vizijo po popolnosti, inovativnimi tehnologijami in elegantnem designu, ustvarjamo nova vhodna vrata znova in znova.
Zaupajte nam tudi vaš dom.

stranska_svetloba_brez_okvirja
2

Stranska svetloba brez okvirja Najnovejši trend v arhitekturi.

Okvir je neuporaben, zato smo ga skrili. Vhodna vrata so bolj poudarjena in večja je površina stekla, ki spusti več svetlobe v prostor. Okvir je nezaželjen pri hišah, ki sledijo minimalistični arhitekturi. Zatemnjeno steklo naredi vhod eleganten in ščiti zasebnost stanovalcev. Pojavlja se tudi pri obnovah starih hiš. Moderen vhod popolnoma spremeni hišo. Povrne ji izgled mladosti - kot da bi bila ravnokar zgrajena.

mac_nacrtovanje
3

Unikat. Vrata lahko izdelamo po vaši skici. Brez doplačila.

Že res, da ponujamo veliko število modelov vrat, a to že zdaleč ni vse. Vhodna vrata so lahko izdelana po vaši skici, ideji iz revije ali spleta. Lahko pa se prepustite našim oblikovalcem, ki bodo samo za vas pripravili poseben model. Izberite tropski les, posebej oblikovano držalo ali unikatno kombinacijo barv. Možnosti je res veliko.

skrito_drzalo
4

Manj je več. Držalo skrito v vrata.

Zakaj bi bilo nekaj izbočeno, če je lahko skrito? Držalo smo vgradili v vrata. Sedaj so vrata popolnoma ravna, brez neželenih izboklin. Držala so lahko različnih dimenzij in oblik. Lahko so kvadratna, podolgovata, ogkrogla, zaobljena, z inox aplikacijo ali brez.