Pravno obvestilo

Vsebina:
  • pravice oz. prepovedi uporabe vsebine
  • odgovornost podjetja
  • varovanje osebnih podatkov

To spletno stran je razvilo in z njo upravlja podjetje INT vrata d.o.o. Modeli vrat, vsebine in gradiva objavljena na spletnih straneh www.int-vrata.si so last INT vrata d.o.o. in so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine. Gradiva, objavljena na spletni strani se lahko uporablja le v nekomercialne namene, kjer pa morajo biti navedeni originalni viri in opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Prav tako si pridržuje pravico do sprememb vsebin.

To pravno obvestilo lahko INT vrata d.o.o. kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki.Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.


Pridržki

INT vrata d.o.o. bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. INT vrata d.o.o. tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani.

INT vrata d.o.o. ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. INT vrata d.o.o. niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.


Politika zasebnosti

Zavezanost k zasebnosti

Vaša zasebnost nam je zelo pomembna, zato se zavezujemo, da bomo v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov, vaše osebne podatke skrbno varovali in da jih bomo uporabljali le za komuniciranje z vami in jih ne bomo posredovali 3. osebam.

Piškotki (angl. cookies)

Piškotki so besedilne datoteke s podatki, ki se shranijo na vaš računalnik ob obisku spletne strani. Piškotke lahko tudi ročno izbrišete, priporočljivo pa je vsakih nekaj mesecev.

Uporabljamo naslednje piškotke
  • _pk_id.2.1d86, analiza obiskanosti strani, veljavnost 2 leti
  • _pk_ses.2.1d86, analiza obiskanosti strani, veljavnost pol ure
  • PHPSESSID, zagotavljanje personalizirane izkušnje, poteče ko zaprete brskalnik
  • eu_cookie, seznanjenost s piškotki, veljavnost 1 leto
  • Facebook piškotki, veljavnost določa podjetje Facebook Inc.
Mnenja kupcev

Na strani “Mnenja kupcev” zbiramo podatke o kupcih in kupljenih izdelkih. Vse pridobljene podatke nam posredujejo uporabniki sami. Za točnost podatkov ne odgovarjamo.

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal še urednik spletne strani, ki si pridržuje pravico do zavrnitve neustreznih komentarjev in pravico do popravila slovničnih in oblikovnih popravkov. Vsebine in dejstev ne bomo potvarjali.

Obveščamo vas, da lahko kadarkoli pisno zahtevate umik vseh vaših osebnih podatkov iz spletnih strani podjetja www.int-vrata.si

Za ažuriranje ali izbris podatkov nas pisno obvestite na sedež podjetja, ki je naveden spodaj.


Za vse dodatne informacije in pooblastila se obrnite na:

INT vrata d.o.o.
Todraž 11
4224 Gorenja vas
Slovenija

tel.: +386 4 510 54 00

e-pošta: info@int-vrata.si